Pár szóban rólunk

Családias hangulatú apartmanházunk Siófokon, a centrumtól

7 km-re, nyugodt környezetben, Balatonvilágos és Siófok-Sóstó között található. A Balaton közvetlenül a kert végét mossa, így a házból kilépve rögtön a saját strandon találhatja magát. A sekély vizes, homokos déli part kisgyermekes családok részére ideális,

de pár perc sétálás a vízben és úszni is remekül lehet.

 

A házban 5 külön bejáratú apartman található, egy a földszinten, kettő az első emeleten és kettő a másodikon. Az egérmutatót a ház fotója felett mozgatva megnézheti az apartmanok elhelyezkedését. A lakrészek kialakításukban többé-kevésbé azonosak: két szoba, konyha, nappali, fürdő, külön WC. A földszinti és az első emeleti apartmanokhoz saját terasz is tartozik.

Minden apartman 4 személyes, de szükség esetén pótágyazható.

Az apartmanhoz tartoznak különböző szórakozási, pihenési lehetőségek: vizibicikli, ping-pong asztal, kosárlabda palánk,  lengőteke, kerti bútorok, kerti grill, gyermekeknek homokozó, hinta, libikóka használata. Parkolóhely az udvarban áll rendelkezésre, apartmanonként egy autónak.

Minden apartmanunk alapfelszereltségéhez tartozik a WiFi internet, televizió, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, tűzhely, edények és étkészlet, ágynemű (paplan és párna huzattal).

Kisgyermek részére gyerekágyat biztosítunk.

 

Májustól október közepéig várjuk vendégeinket.

 

A közelben többféle étkezési lehetőség, strand, panoráma sétány, vizisípálya, termálvizes fürdő található. Akár aktív kikapcsolódásra vágyik, akár csak pihenésre, nálunk megtalálja.

 

Családunk közel 50 éve foglalkozik balatoni vendéglátással, tapasztalatunkra garancia évek óta visszajáró vendégeink elégedettsége.

 

Amennyiben kérdése van, vagy további információra lenne szüksége, forduljon bizalommal hozzánk a KAPCSOLAT menüpont alatt található elérhetőségeink valamelyikén.

 

Szeretettel várja Önöket Inci néni
Pihenés a nyaraló gondozott kertjében
Balatoni panoráma a közeli sétányról
Saját vizibicikli

8600 Siófok-Sóstó, Baross Gábor utca 189.

telefon: +36 30 2381-766, +36 84 353-100